تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

novinmarketing Offline
#1 ارسال شده : 1397/10/22 06:00:54 ب.ظ
novinmarketing

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 316
مکان: تهران

آنتن مرکزی یکی از تجهیزات جذاب و کاربردی برای برج‌های مسکونی، هتل‌ها و… است. این تجهیزات اجازه می‌دهد تا به جای ده‌ها آنتن مجزا برای هر واحد مسکونی، یک آنتن مرکزی نصب شود. کیفیت بسیار بالاتر آنتن مرکزی نسبت به آنتن‌های معمولی، خلوت و منظم شدن فضای پشت بام و چندین امکان جذاب دیگر از جمله ارتباط آنتن مرکزی با دوربین‌های مداربسته، همگی موجب می‌شود تا استفاده از آنتن مرکزی برای برج‌های با تعداد واحد زیاد، مناسب و مقرون‌به‌صرفه باشد.

آنتن‌های مرکزی برای آنکه بتوانند ده‌ها گیرنده مختلف را به صورت هم‌زمان پشتیبانی کنند؛ تفاوت‌هایی در ساختار خود در مقایسه با آنتن‌های معمولی دارند. در این نوشته وب‌سایت خانه هوشمند مبنا، به بررسی این تفاوت‌ها و معرفی اجزای آنتن مرکزی پرداخته‌ایم.




دریافت‌کننده سیگنال
اولین بخش از اجزای آنتن مرکزی بدنه اصلی آنتن است. این بخش وظیفه دریافت سیگنال را بر عهده دارد. دریافت سیگنال تصاویر شبکه‌های تلویزیونی و انتقال آن به بخش بعدی، وظیفه اصلی بخش دریافت است. همچنین اگر بخواهید آنتن مرکزی وظیفه پخش تصاویر دوربین‌های مداربسته ساختمان را نیز بر عهده داشته باشد؛ باید در این بخش از مبدل تصاویر ویدئویی به RF استفاده کنید. تعداد دریافت‌کننده‌های سیگنال با توجه به زوایای پخش سیگنال در فضا، تعداد واحدها و… تعیین می‌شود.



تقویت‌کننده سیگنال
تقویت‌کننده سیگنال که با نام آمپلی‌فایر نیز شناخته می‌شود؛ وظیفه دارد با دریافت سیگنال از آنتن، به تقویت آن بپردازد. در واقع وجود آمپلی‌فایر در اجزای آنتن مرکزی به علت نیاز شدید به تقویت سیگنال برای ایجاد توانایی در آنتن مرکزی برای پشتیبانی از چندین دستگاه گیرنده مختلف است.

آمپلی‌فایرها همچنین در بهبود کیفیت سیگنال‌ها هم نقش دارند. در واقع وظیفه دوم آمپلی‌فایر در آنتن مرکزی کاهش نویزهای موجود در سیگنال‌های دریافتی است؛ تا کیفیت نهایی تصاویر دریافتی مناسب باشد.



کابل‌های انتقال
کابل‌های گوناگونی برای ایجاد ارتباط بین اجزای آنتن مرکزی وجود دارد؛ اما کابل اصلی در این زمینه کابل کواکسیال است. کابل کواکسیال سیگنال‌های تقویت شده را از آنتن مرکزی به سمت گیرنده‌های موجود در هر واحد انتقال می‌دهد. ویژگی بارز کابل کواکسیال در این است که هیچ‌گونه نویز و تشعشعی هنگام انتقال سیگنال روی آن اثر نمی‌گذارد. در نتیجه سیگنال ارسال شده با همان کیفیت اولیه به دستگاه گیرنده می‌رسد.



تقسیم‌کننده‌ها
تقسیم‌کننده‌ها را می‌توان خاص‌ترین بخش از اجزای آنتن مرکزی دانست. آنتن‌های مرکزی تفاوتی اساسی با آنتن‌های معمول دارند. آنها باید بتوانند به تعداد زیادی گیرنده، در آن واحد سرویس مناسب ارائه کنند. در این شرایط تنها تقویت سیگنال‌های موجود کفایت نمی‌کند؛ بلکه باید تقسیم کردن سیگنال‌ها بین گیرنده‌های مختلف نیز به نوعی مدیریت شود.

تقسیم‌کننده‌های عبوری، اسپلیتر و سوئیچر، وظیفه تقسیم سیگنال را در آنتن مرکزی بر عهده دارند. اسپلیتر برای تقسیم سیگنال در چند مسیر کاربرد دارد؛ و به آن تقسیم‌کننده انتهایی نیز می‌گویند.



سایر اجزای آنتن مرکزی
در بالا با اجزای اصلی آنتن مرکزی آشنا شدیم. اما آنتن‌های مرکزی به فراخور نوع خود ممکن است تجهیزات دیگری نیز داشته باشند. ساده‌ترین نوع آنتن مرکزی MATV است. این آنتن همان چیزی است که به صورت عمومی به این نام شناخته می‌شود؛ و با اجزای آن آشنا شدیم.

SMATV نوع دیگری از آنتن مرکزی است؛ که برای دریافت سیگنال‌های ماهواره‌ای کاربرد دارد. این نوع آنتن مرکزی نیازمند تجهیزات متفاوتی در بخش دریافت‌کننده سیگنال است؛ تا بتواند قادر به دریافت سیگنال‌های ماهواره‌ای باشد.

CCTV ها نیز نوعی آنتن مرکزی هستند؛ که برای دریافت و انتقال سیگنال دوربین‌های مداربسته به گیرنده‌های تلویزیونی کاربرد دارند. کابل‌های اتصال، خروجی ویدئو، منبع ذخیره‌سازی انرژی و دوربین، از اجزای بیشتری هستند که در CCTV ها به اجزای آنتن مرکزی افزوده می‌شود.
تبلیغات
sazeafzar Offline
#2 ارسال شده : 1398/02/16 01:16:13 ب.ظ
sazeafzar

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 9
مکان: تهران

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
آنتن مرکزی در حالت کلی به سیستمی مجتمع متشکل از تجهیزات دریافت، تقویت، تقسیم و انتقال سیگنالهای تلویزیونی گفته میشود که برای تامین سیگنال های مطلوب تلویزیونی آپارتمانها و مجتمع های مسکونی، راه اندازی می گردد.

برخی از مزایای استفاده از آنتن مرکزی :

۱-جلوگیری از نصب آنتن های متعدد بر روی پشت بام یا بالکن طبقات

۲-دریافت سیگنال مطلوب برای داشتن تصاویری شفاف و فاقد نویز

۳-دریافت تصاویر شبکه های مختلف با کیفیت یکسان

۴-امکان استفاده از این تجهیزات برای دریافت تصاویر تلویزیونی، ماهواره ای و تصاویر ویدئویی مانند تصویر دوربین مدار بسته در یک سیستم یکپارچه

۵-مقرون به صرفه بودن

۶-تعمیر و نگهداری آسان

در آپارتمان‌ها اگر هر خانه بخواهد به‌صورت مستقیم از یک آنتن جداگانه استفاده کند با مشکلات متعددی رو‌به‌رو خواهد بود. برای همین منظور بهتر است که از آنتن مرکزی استفاده کرد. معایب استفاده نکردن از آنتن مرکزی در ساختمان های بلند مرتبه :

۱-هزینه بالای نصب آنتن برای تک تک گیرنده ها

۲-حجم بالای سیم کشی از آنتن ها تا گیرنده ها

۳-اثر انعکاسی و القایی آنتن ها بر یکدیگر و تاثیر منفی روی تصاویر دریافتی

۴-ایجاد نمایی زشت برای پشت بام به خاطر نصب تعداد زیادی آنتن

۵-تردد های زیاد در پشت بام

۶-دسترسی سخت به پشت‌بام در برج‌های بلند

۷-فضای محدود پشت‌بام برای نصب چندین آنتن مجزا به تعداد خانه‌ها

۸-هزینه زیاد نصب آنتن برای هر خانه

۹-مشکلات متعدد در سیم‌کشی از آنتن به سمت خانه‌

۱۰-آسیب رساندن به زیبایی و نمای کلی ساختمان

۱۱-تاثیر متقابل آنتن‌ها بر روی یکدیگر و احتمال بوجود آمدن اختلال در دریافت سیگنال‌ها
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.380 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , اتاق تمیز , کلین روم , تبلیغات رایگان , پمپ وکیوم , خرید پمپ وکیوم , فروش پمپ وکیوم , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت