تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

gashtenavid1 Offline
#1 ارسال شده : 1394/06/01 11:38:34 ق.ظ
gashtenavid1

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 78

برای خرید کردن در ترکیه، از بازارهای رنگارنگ و تودرتوی استانبول، بهتر پیدا نمی‌کنید. مهم‌ترین سوغات استانبول، فرش‌ها و قالی‌های ترکی‌اند؛ سنتی فرهنگی با تاریخی چند صد ساله. جز آن، انواع صنایع دستی، سفالینه‌ها، ظروف مسی و برنجی، قلیان و پارچه در میان مسافران طرفدار زیاد دارند. طلا و جواهرات، لباس‌های چرمی و غیر چرمی و البته انواع شیرینی‌ها و تنقلات هم در چمدان مسافرها جای زیادی اشغال می‌کنند.
بهترین بازارهای پارچه و لباس، در خیابان استقلال، خیابان جمهوریت و خیابان روملی پیدا می‌شوند. سراغ جدیدترین مدل‌های لباس، کیف، کفش و جواهرات را باید از مغازه‌های همین خیابان‌ها گرفت. به خصوص خیابان استقلال که پر است از برندهای خوش کیفیت اروپایی و ترک که اغلبشان یک بخش حراجی از پوشاک فصل‌های گذشته دارند. علاوه بر این‌ها، مرکز خرید آتاکوی گالریا در منطقه‌ی آتاکوی، آک‌مرکز در منطقه‌ی اتیلر، فروم استانبول در بایرام پاشا و مرکز خرید کاروسل در منطقه‌ی باکیرکوی هم با تنوع بی‌اندازه‌ی مغازه‌هایشان، همیشه پر از خریداران‌اند.



خیابان استقلال
خیابان استقلال را اگر نبینید، مثل این است که در پاریس باشید و به شانزلیزه سر نزنید. معروف ترین خیابان استانبول به طول 3 کیلومتر که از میدان پرجنب و جوش تقسیم شروع می شود و دو طرف آن مملو از کافه، رستوران، بوتیک های خوشآ ب و رنگ و مراکز خرید است. انتهای خیابان هم حال و هوای دلچسبی دارد: مغازه هایی که سازهای قدیمی می فروشند، نقاشانی که آثارشان را حراج می کنند و لباس های دست دوز رنگارنگ. استقلال بهترین جا برای خرید هم زمان با پیاده روی،گردش و خوش گذرانی است؛ بی دلیل نیست که آخر هفته ها حدود سه میلیون نفر در روز از این خیابان بازدید می کنند. با همه جور وسایل نقلیه ی عمومی هم می توانید به میدان تقسیم برسید.

Kanyon
کانیون، مرکز خرید مشهور استانبول است که دسترسی خوب و راحتی از طریق مترو دارد. معماری خاص و زیبای این مرکزخرید، یک جایزه‌ی معماری مهم هم برده و سینمایی کروی‌شکل در میانش دارد که معمولاً فیلم‌های مهم روز را نمایش می‌دهد. کانیون مغازه‌های گران‌قیمتی دارد، ولی بوتیک‌هایش در دیگر مرکزخریدهای استانبول پیدا نمی‌شوند و برندهایی مثل بانانا ریپابلیک و آن تیلور را فقط همین‌جا می‌توانید پیدا کنید.
مرکزخرید کانیون رستوران‌های متنوع و خوشمزه‌ای هم دارد که با وجود گران بودن قیمت‌ها، نظیرشان جای دیگری وجود ندارد.

IstinyePark
ایستینیه پارک شاید مرکز خرید لوکس و گران‌قیمتی محسوب شود، اما بسیاری از برندهای قیمت مناسب را هم دارد. رستوران‌هایش بسیار خوب هستند و هر جور غذایی که فکرش را بکنید در آن‌ها پیدا می‌شود؛ از فست فودی مثل مک‌دونالد گرفته تا غذاهای ترکی و استیک‌های عالی فرانسوی و پاستاهای ایتالیایی. دسر و بستنی و شیرینی هم فراوان است. ولی در انتهای این مرکز خرید، بازاری هست که نباید آن را از دست داد؛ بازاری ساخته شده به سبک و سیاق سنتی ولی بسیار تمیز، لوکس و شیک که در آن پنیر و نان و سبزیجات و گوشت و... می‌فروشند.‏
یادتان باشد که نزدیک این مرکزخرید ایستگاه مترو وجود ندارد و برای رسیدن به آن، باید کمی پیاده‌روی کنید.

Akmerkez
آکمرکز مرکز خریدی در محله‌ی اتیلر استانبول است که انواع مغازه‌های لباس‌ زنانه، مردانه و بچه‌گانه، منسوجات، لوازم دفتری، اسباب بازی، وسایل ورزشی، محصولات آرایشی و بهداشتی و لوازم الکترونیکی را در خود دارد. این‌جا می‌توانید هم‌زمان با خرید، غذاهای رنگارنگ رستوران‌های مجموعه را هم امتحان کنید. در فروشگاه‌های متنوع این مرکز هم می‌توانید مارک‌های مشهور و گران‌قیمت جهانی را پیدا کنید و هم می‌توانید محصولات اقتصادی‌تر را انتخاب کنید. بیشتر هتل‌های اطراف این مرکز خرید سرویس حمل و نقل رایگان به/از این مرکز را برای مهمانانشان فراهم کرده‌اند. آکمرکز در سال ۱۹۹۵ به عنوان بهترین مرکز خرید اروپا و در سال ۱۹۹۶ بهترین مرکز خرید جهان معرفی شد.

Forum Istanbul
فروم جان می‌دهد برای خریدهایی با قیمت مناسب. گرچه کمی دور است، اما بزرگ‌ترین فروشگاه اچ‌ اند ام (H&M) و مغازه‌های بسیاری از این دست در این مرکز خرید واقع شده. از آن بهتر، یک ساختمان بزرگ نمایندگی ایکیاست که به این مرکزخرید چسبیده. برای بچه‌ها هم سرگرمی‌های بی‌نظیری مثل ژوراسیک پارک و یک آکواریوم بزرگ با یک عالمه جانوران آبزی دیدنی پیدا می‌شود.

Marmara
مارمارا مرکزخرید هیجان‌انگیزی برای خرید لوازم خانگی به حساب می‌آید. بخش بسیار بزرگی دارد که تقریباً تمام برندهای مشهور لوازم خانگی با طیف قیمت بسیار متنوع در آن پیدا می‌شوند. البته برای خرید لباس هم عالی است و بزرگترین مغازه‌ی سی‌ اند ای (C&A) و گپ (GAP) این‌جاست.‏ معمولا‌ً برای بچه‌ها برنامه‌هایی مثل تئاترهای عروسکی دیزنی و بن تن در آن اجرا می‌شود.

Olivium
مرکز خرید اولیویوم یک مجموعه‌ی تجاری مدرن در محله‌ی کارگرنشین زیتون‌بورنوی استانبول است که بسیاری از کالاهای با کیفیت را با قیمتی ارزان‌تر از دیگر مراکز خرید شهر عرضه می‌کند این مرکز خرید در حال حاضر ۱۱۸ مغازه دارد که بعضی از آن‌ها پوشاک فصل‌های گذشته‌ی برترین مارک‌ها و برندهای جهانی با تخفیف خوبی می‌فروشند. این مرکز خرید علاوه بر فروشگاه‌های متنوع، ۶ سالن سینما، یک سالن تئاتر، یک سالن بولینگ ۱۵ لاینه و چندین رستوران و کافه‌تریا هم دارد.

Cevahir
مرکزخرید جواهر بسیار بزرگ است و قیمت‌های مناسبی دارد. پر است از مغازه‌های لباس فروشی، اسباب‌بازی فروشی و هزاران مغازه‌ی کوچک و بزرگ دیگر با برندها و قیمت‌های متنوع. فود کورت بزرگ و متفاوتی هم دارد. این مرکزخرید در مرکز شهر واقع شده و دسترسی به آن راحت است. اما معماری‌اش کمی پیچیده است و آدم را سردرگم و یا واقعاً گم می‌کند.‏ خوشبختانه کلی نقشه در آن پیدا می‌شود که می‌توانید به کمک‌شان راه خود را پیدا کنید.

Metro City
مترو سیتی مرکزخرید ساده و بی‌ادعایی است، خرید در آن می‌چسبد و می‌توان اجناس خوبی با قیمت‌های مناسب در آن پیدا کرد. یادتان باشد در فودکورت مترو سیتی، یک مغازه هست که فقط اسکندرکباب می‌فروشد و اگر غذایش را امتحان کنید، حتماً به استانبول برمی‌گردید تا دوباره و دوباره از این غذای لذیذ و خوشمزه سفارش دهید.

Istiklal Caddesi
مگر می‌شود از استانبول گفت و از خیابان استقلال حرفی نزد؟ این خیابان پر هیجان و همیشه بیدار استانبول را همه‌ی مسافران این شهر می‌شناسند. دو طرف این خیابان مملو از مغازه‌های خوش آب و رنگ، رستوران‌های متنوع و کافی‌شاپ‌های عالی است. یک کافه‌کتاب بی‌نظیر هم اواسط خیابان هست که نمی‌توان از آن گذشت. اگر با تراموای برقی یا پای پیاده به انتهای خیابان استقلال بروید، به بخشی می‌رسید که بسیار تماشایی است: با مغازه‌های فروش سازهای قدیمی شروع می‌شود و نقاش‌ها آثارشان را آن‌جا می‌فروشند. لباس‌های دست‌دوز قدیمی رنگارنگ بی‌نظیری را هم همان اطراف می‌بینید.
درست به موازات استقلال، خیابانی است پر از اغذیه‌فروشی‌های سرپایی غذاهای دریایی. اگر طرفدار غذای دریایی هستید، هم در ان قدم بزنید و هم غذا سفارش دهید. تجربه‌ی بی‌نظیری خواهد بود.‏
در طول فستیوال خرید، تمام مدت در خیابان استقلال برنامه‌های خیابانی جالبی در حال اجراست: از ساز و آواز گرفته تا دلقک‌های رنگارنگ و ژانگولربازی!‏ میدان تقسیم در ابتدای خیابان استقلال همه‌جور وسیله‌ی نقلیه عمومی دارد و هر مترویی به آن می‌رسد. از منطقه‌ی سلطان‌ احمد هم با فانیکولار و ترام تا میدان تقسیم تنها ١٥ دقیقه راه است.

Carrefour Haramidere Shopping Mall
در این مرکز خرید بزرگ که عضوی از زنجیره‌ی فروشگاه‌های فرانسوی کارفور است، از شیر مرغ تا جان آدمی‌زاد پیدا می‌شود. این‌جا ۳۸ فروشگاه و چند رستوران و کافه دارد. هم‌چنین، این‌ مجموعه یک پارک تفریحی بزرگ هم دارد که بچه‌ها عاشقش می‌شوند.

Baghdad Caddesi
خیابان بغداد کمی از محله‌‌های توریستی دور است و در قسمت آسیایی شهر واقع شده، اما رفتن به آن‌جا، به طی کردن این مسیر طولانی می‌ارزد. دو طرف خیابان پر از مغازه‌هایی است که نه تنها برای خرید، خصوصاً خریدهای لوکس، غیرقابل رقابت‌اند، که حتی به عنوان یک تور معماری می‌تواند برایتان جذاب باشد. ساختمان‌ها بسیار دیدنی هستند و چندتایشان مثل ساختمان بربری و بنتون جایزه‌های بزرگ معماری گرفته‌اند.‏ رستوران‌های این خیابان بیشتر حال و هوای آمریکایی دارند با همبرگرهای بزرگ و سیب‌زمینی‌های هیجان‌انگیز.‏
از کادیکوی می‌توان با اتوبوس و دولموش به خیابان بغداد رفت.

Grand bazaar
استانبول شهری است با سابقه‌ی تاریخی بسیار که از روزگاران قدیم یکی از شهرهای واسط اروپا و آسیا در تجارت بوده، بنابراین اصلاً عجیب نیست که بازارهای سنتی بزرگی هم داشته باشد. تنها یک بار سرزدن به گراندبازار، می‌تواند به اندازه‌ی بازدید از یک موزه‌ی فرهنگی و مردم‌شناسی در مورد استانبول به شما اطلاعات بدهد. در گراندبازار همه چیز پیدا می‌شود: از لباس‌های کیفیت پایین و خیلی ارزان چینی گرفته تا فانوس‌ها و چراغ‌های سنتی و فرش‌های بسیار زیبا و گرانقیمت. هر جور صنایع دستی و کارهای سنتی ترکیه در این بازار فراوان است. یادتان باشد در گراندبازار باید حسابی با فروشنده‌ها چانه بزنید؛ هر چیزی را حداقل می‌توانید نصف قیمت اولی بخرید. با ترام‌های شهری استانبول هم راحت می‌شود به این بازار قدیمی و زیبا رفت، کافی است در ایستگاه گراندبازار پیاده ‌شوید.‏

Spice Bazaar
بازار ادویه‌ی استانبول، با اجناس رنگارنگ و هیجان‌انگیزش ساختمانی زیبا و دیدنی دارد. حکمت اسم بازار را هم احتمالاً می‌توانید به راحتی حدس بزنید: مصری‌ها ادویه‌هایشان را این‌جا می‌فروخته‌اند. امروزه جز ادویه‌جات، سبزی‌های معطر، میوه‌های خشک و آجیل، انواع روغن، شیرینی‌های مختلف، چای و کالاهای دیگر هم این‌جا فروخته می‌شود. شاید تنوع ادویه‌ها شما را به هوس بیندازد که فلفل‌های جورواجور و دارچین و چای‌های رنگی را مشت مشت بردارید و در هوا پخش کنید، که البته باید مواظب باشید، چون بعضی‌هایشان بسیار گران و کم‌یاب هستند. البته گاهی وقت‌ها هم گران‌فروشی از کاسب‌هایش است؛ چون همان ادویه‌هایی که در مغازه‌های سلطان احمد هم پیدا می‌شوند را با ده‌ها برابر قیمت می‌فروشند. البته زیاد نیستند کسانی که بتوانند در برابر این همه رنگ و بو مقاومت کنند، پس پول لذتی که می‌برید را باید به قیمت خریدهایتان اضافه کنید‍!‏
البته چیزهای دیگری جز ادویه را هم با همان چند برابر قیمت این‌جا می‌فروشند مثل فنجان، نعلبکی و قهوه‌جوش‌های ترکی یا آسیاب‌های کوچک و وسایل حمام.‏ این بازار با ترام قابل دسترسی است و در ایستگاهش که پیاده شوید، با دو سه دقیقه پیاده‌روی پیدایش می‌کنید.

Cumartesi (Saturday) Bazar
اگر حال و هوای بازارهای محلی و هیاهوی دست‌فروش‌ها را دوست دارید، شنبه‌بازار بشیکتاش را از دست ندهید. دست‌فروش‌های استانبول و اطرافش هر شنبه، از شش صبح تا غروب، این‌جا می‌آیند تا کالاهایشان را بفروشند. در ۴۰۰ دکه‌ی بازار هر نوع لباس، کفش و پارچه که بخواهید پیدا می‌شود. قیمت اجناس نسبتاً معقول و منطقی است و هر وقت هم که خسته شدید، می‌توانید از اغذیه‌فروش‌ها چیزی بخرید و روی نیمکت‌های خیابان بنشینید. از میدان تقسیم می‌توانید با اتوبوس یا با ۲۰ دقیقه پیاده‌روی خودتان را به شنبه‌بازار برسانید.



لینک منبع : مراکز خرید در استانبول


________________________________________________________________

سایر مطالب مرتبط :

نحوه گرفتن ویزای دبی
مناطق معروف دبی
دبی در یک نگاه
گرم ترین و سردترین روزهای دبی
رستوران های ایرانی در دبی
تبلیغات
spicecenter Offline
#2 ارسال شده : 1397/02/18 12:44:05 ق.ظ
spicecenter

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 1
مکان: tehran

استانبول اسمش با مد و خرید گره خورده و همیشه در لیست پر‌طرفدار‌ترین مقاصد خرید دنیا‌ست. از یک طرف بازار‌های سنتی و اغلب تاریخی پر از اجناس رنگارنگ که تماشای آن‌ها ساعت‌ها سر‌پا نگه‌تان می‌دارد؛ از فرش‌ها و قالی‌های ترک گرفته که مهم‌ترین سوغات استانبول‌اند تا زیور‌آلات، ظروف مسی و برنجی، قوری و قهوه‌جوش و قلیان و البته شیرینی‌های وسوسه‌انگیز ترکی. از طرف دیگر مراکز خرید استانبول با دنیای مدرنشان که بهشت عاشقان مد و لباس است؛ خیابان استقلال که شانزلیزه‌ی استانبول است و پر از بوتیک‌های شیک با پوشاک اروپایی و ترک، در کنار کلی مراکز خرید بزرگ دیگر مثل جواهیر، فروم و کانیون که سرزمین برند‌های خوش‌نام و دوست‌داشتنی‌اند و اغلب در فصل‌های حراج استانبول تخفیفات خوبی دارند. شاید یکی از سوال‌هایتان این باشد که برای خرید کردن در استانبول چقدر پول نیاز است؟ باید بدانید خرید کردن در استانبول هم می‌تواند خیلی گران باشد و هم ارزان و معقول؛ همه چیز بستگی به حجم خرید شما و انتخاب مرکز خریدتان دارد؛ در بعضی از مراکز خرید استانبول می‌توانید برندهای ارزان‌تر مثل اچ‌اندام را پیدا کنید یا از تولیدات خود ترکیه خریدهایی با قیمت مناسب انجام دهید. اما به همان نسبت هم می‌توانید اجناس گران و لوکس خریداری کنید. البته نکته مهم سفرتان به استانبول این است که وسوسه‌ی خرید کردن رهایتان نمی‌کند؛ پس بیشتر مواظب جیب‌هایتان باشید.
۱ جواهیر جواهیر
بزرگترین مرکز خرید اروپا و ششمین مرکز خرید بزرگ دنیا که بیش از صد برند جهانی محبوب، از پوشاک و جواهرات گرفته تا اسباب‌بازی و رستوران، در آن شعبه دارند. این مرکز خرید شش‌طبقه در قلب شهر واقع شده و دسترسی راحتی دارد اما معماری‌اش کمی پیچیده و گیج‌کننده است؛ بهتر است قبل از رفتن، نگاهی به نقشه‌ طبقات و مغازه‌ها در وب‌سایت این مرکز خرید بیندازید. برند‌های آشنایی مثل بنتون، آدیداس، اسپریت، کانورس، دبنهامز، لیوایز، زارا، مانگو و ماسیمو‌دوتی در جواهیر شعبه دارند. البته برند‌هایی مثل دیور، بربری و دی‌اند‌جی را اینجا پیدا نمی‌کنید. ساعت کار جواهیر بین ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است.

۲ کانیون کانیون
گران اما بی‌نظیر؛ بوتیک‌های کانیون لوکس و گران‌قیمت‌اند اما نظیرشان را در مراکز خرید دیگر شهر پیدا نمی‌کنید؛ برند‌هایی مثل بانانا‌ریپابلیک، تامی هیلفیگر و آن‌تیلور فقط اینجا شعبه دارند و البته رستوران‌های گرانی که در شهر رقیب ندارند. معماری خاص و زیبای این مرکزخرید چهار طبقه، یک جایزه‌ معماری مهم هم برده و آن را حسابی معروف کرده. کانیون، سینمایی کروی‌شکل در میانش دارد که معمولا فیلم‌های مهم روز را نمایش می‌دهد. این مرکز خرید همیشه در فصل حراج خرید استانبول حضور فعال دارد و می‌توانید لباس‌های مارک‌دار دلخواهتان را در حراج‌‌های آن با قیمت‌های کمتری بخرید.

۳ فروم استانبول فروم استانبول
اگر به دنبال خرید‌های به‌صرفه هستید، فروم جایی است که همیشه چند تا از برند‌هایش تخفیف خورده‌‌اند؛ کافی است به قسمت (Promotions) وب‌سایتش سر بزنید تا حراج‌ها و پیشنهادات دیگر برندهای مختلف که مرتب تغییر می‌کنند را ببینید. برند‌های متوسط مثل اچ‌اند‌ام و ماوی را اینجا می‌توانید پیدا کنید. در ضمن، یک نمایندگی بزرگ آی‌کیا هم به این مرکزخرید چسبیده. برای بچه‌ها هم سرگرمی‌های بی‌نظیری مثل ژوراسیک پارک و یک آکواریوم بزرگ با کلی جانوران آبزی دیدنی وجود دارد و همین‌ها فروم را به یکی از محبوب‌ترین مراکز خرید استانبول برای خانواده‌ها تبدیل کرده. ساعت کار فروم استانبول از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است.

۴ اولیویوم اولیویوم
می‌شود گفت اولیویوم یک حراجی بزرگ در استانبول است؛ اجناسی که کم کم دارند از گردانه‌ مد خارج می‌شوند با قیمتی بسیار مناسب در این مرکز خرید به فروش می‌رسند. اینجا می‌توانید پوشاک فصل گذشته‌ی بهترین برند‌های جهانی را با تخفیف‌های عالی بخرید. البته اولیوم یک مرکز خرید مدرن و بزرگ است و در محله‌ زیتون‌بورنو قرار گرفته و ۱۱۸مغازه، ۶ سالن سینما، یک سالن تئاتر، یک سالن بولینگ بزرگ و چندین رستوران و کافه‌‌ خوب دارد.

۵ خیابان استقلال خیابان استقلال
خیابان استقلال را اگر نبینید، مثل این است که در پاریس باشید و به شانزلیزه سر نزنید. استقلال، معروف‌ترین خیابان شهر به طول ۳ کیلومتر که از میدان پر‌جنب‌و‌جوش تقسیم شروع می‌شود و دو طرف آن پر از کافه، رستوران، بوتیک‌های خوش‌آب‌و‌رنگ و البته مهمترین مراکز خرید استانبول است. انتهای خیابان هم حال‌و‌هوای دلچسبی دارد؛ مغازه‌هایی که ساز‌های قدیمی می‌فروشند، نقاشانی که آثار‌شان را حراج می‌کنند و همچنین جهت خرید دارچین و دیگر ادویه جات استفاده می شود. لباس‌های دست‌دوز رنگارنگ. استقلال بهترین جا برای خرید همزمان با پیاده‌روی، گردش و خوش‌گذرانی است؛ یک جورهایی می‌شود گفت خیابان استقلال جزء دیدنی‌های استانبول هم حساب می‌شود و بی‌دلیل نیست که آخر هفته‌ها حدود سه میلیون نفر در روز از این خیابان بازدید می‌کنند. با همه‌جور وسایل نقلیه‌ عمومی هم می‌توانید به میدان تقسیم برسید و بدون آنکه متوجه گذر زمان بشوید، تا انتهای خیابان استقلال را قدم بزنید و از مراکز خریدش دیدن کنید.

۶ مرکز خرید ایستینیه پارک مرکز خرید ایستینیه پارک
ایستینیه پارک شاید مرکز خرید لوکس و گران‌قیمتی محسوب شود، اما برندهای ارزان‌تر را هم دارد و در فستیوال خرید استانبول،‌ قطعا می‌توانید خیلی از برندها را با قیمت مناسب بخرید. رستوران‌های جورواجور و هر جور غذایی که فکرش را بکنید در آن پیدا می‌شود؛ از فست فودی مثل مک دونالد گرفته تا غذاهای ترکی و استیک‌های عالی فرانسوی و پاستاهای ایتالیایی و البته دسر و بستنی و شیرینی . نقشه طبقات و بوتیک‌های مرکز خرید ایستینیه پارک را می‌توانید در سایتش ببینید. در انتهای این مرکز خرید، بازاری هست که نباید آن را از دست داد؛ بازاری ساخته شده به سبک و سیاق سنتی ولی بسیار تمیز، لوکس و شیک که در آن پنیر و نان و سبزیجات و گوشت و... می‌فروشند.‌ یادتان باشد که نزدیک این مرکزخرید، ایستگاه مترو وجود ندارد و برای رسیدن به آن، باید سوار وسایل نقلیه دیگر شوید.

۷ مرکز خرید آکمرکز مرکز خرید آکمرکز
آکمرکز مرکز خریدی در محله‌ی اتیلر استانبول است که انواع مغازه‌های لباس زنانه، مردانه و بچه‌گانه، منسوجات، لوازم دفتری، اسباب بازی، وسایل ورزشی، محصولات آرایشی و بهداشتی و لوازم الکترونیکی را در خود دارد. اینجا می‌توانید هم‌زمان با خرید، غذاهای رنگارنگ رستوران‌های مجموعه را هم امتحان کنید. در فروشگاه‌های این مجموعه هم می‌توانید مارک‌های معروف و گران‌قیمت جهانی را پیدا کنید و هم محصولات ارزان‌تر را. بیشتر هتل‌های اطراف مرکز خرید آکمرکز سرویس حمل و نقل رایگان را برای مهمانانشان فراهم کرده‌اند. آکمرکز در سال ۱۹۹۵ به عنوان بهترین مرکز خرید اروپا و در سال ۱۹۹۶ بهترین مرکز خرید جهان معرفی شد. برای دیدن اطلاعات و جزئیات بیشتر، حتما به سایت آکمرکز سر بزنید.

۸ مرکز خرید مترو سیتی مرکز خرید مترو سیتی
مترو سیتی مرکزخرید ساده و بی‌ادعایی است، خرید در آن می‌چسبد و می‌توان اجناس خوبی با قیمت‌های مناسب در آن پیدا کرد. سبک معماری و سقف شیشه‌ای این مرکز خرید چهارطبقه،‌ جوری است که انگار دارید در فضای آزاد، خرید می‌کنید. ۱۴۰ مغازه که برندهای بین‌المللی مثل منگو، سواچ، ماکز اند اسپنسر و زارا را هم بینشان می‌بینید. یادتان باشد در فودکورت مترو سیتی، یک مغازه هست که فقط اسکندرکباب می‌فروشد و اگر غذایش را امتحان کنید، حتما وقتی به استانبول برمی‌گردید، دوباره برای تجربه غذاهایش به متروسیتی خواهید رفت.

۹ مرکز خرید سفایر مرکز خرید سفایر
مهم‌ترین و جالب‌ترین ویژگی ساختمانی که مرکز خرید سفایر در آن واقع شده، این است که یک فضا و باغچه در ارتفاع دویست متری دارد که می‌شود از آن بالا منظره ۳۶۰ درجه‌ی حیرت‌انگیزی از استانبول را تماشا کرد. این ساختمان، بلندترین ساختمان در ترکیه است. ساختمان سفایر، ۵۴ طبقه است که از مرکز تفریح و سرگرمی و سینما گرفته تا مرکز خرید و رستوران در آن پیدا می‌شود. ۶ طبقه از این ساختمان با ۱۳۴ مغازه، بخش مرکز خریدش را تشکیل می‌دهد. غیر از تخفیف‌های ویژه و مناسبتی، اوتلت‌های زیادی در سفایر هست که می‌توانید برندها را با قیمت ارزان‌تری از آن‌ها بخرید.

۱۰ مرکز خرید مارمارا مرکز خرید مارمارا
مارمارا مرکزخرید هیجان‌انگیزی برای خرید لوازم خانگی به حساب می‌آید. بخش بسیار بزرگی دارد که تقریبا تمام برندهای مشهور لوازم خانگی با طیف قیمت بسیار متنوع در آن پیدا می‌شوند. البته برای خرید لباس هم عالی است و بزرگترین مغازه‌ی سی اند ای و گپ همینجا در مارمارا است. معمولا برای بچه‌ها هم برنامه‌هایی مثل تئاترهای عروسکی دیزنی و بن تن در آن اجرا می‌شود.
ahanup Offline
#3 ارسال شده : 1399/05/12 04:04:58 ب.ظ
ahanup

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 3

طبق بررسی بخش خبر آهن آپ ، در وضعیتی که خیلی از بخش های تولیدی تمایل به معاملات فولاد در بورس کالا دارند، خارج شدن فولاد از بورس کالا و حتی اگر اجبار به نرخ گذاری امری بیان شود به مصوبه شورای عالی بورس احتیاج دارد که تا حالا جلسه‌ای در این مورد تشکیل نشده است، بلکه اکثر افراد این شورا مثل شخص وزیر اقتصاد با آن موافق نیستند. عضو شورای عالی بورس افزون بر پشتیبانی از عرضه فرآورده های فولادی در بورس کالا بیان کرد: وزیر اقتصاد به طور کامل با انجام سیستم بازار در رینگ‌های داد و ستدی بورس کالا موافق هستند. اینگور به چشم می خورد به غیر از شنیده‌ها یا ادعای نامه‌‌نگاری‌های غیر آشکار، همچنان خبر قاطع یا ابزار قانونی توانایی برای خروج فرآورده های فولادی از بورس کالا در دست نیست، لذا تا حالا ففط به گمانه‌زنی‌ها بسنده شده که البته بعضی این موضوعات را جدی ارزیابی کرده‌اند. در وضعیتی که قیمت مصنوعات فولادی به‌ طور روزانه در حال زیاد شدن است این گروه شایعات و حدس زنی ها تنها به آسسیب بازار فولاد ختم شده و تا حالا افزایش نرخ ها فقط خروجی آن بوده است. از طرف دیگر عرضه‌های مصنوعات فولادی همچنان تداوم داشته و حتی انتظار پیشرفت عرضه‌ها عنوان شده است. ممکن است این رفتارها و عقیده ها دوره ای باشد اما بازار و صنعت فولاد در آخر پیامدهای آن را متحمل خواهد شد که افزایش نرخ ها ساده‌ ترین خروجی آن بوده است. بدی جهت دولت به نرخ گذاری چرخه فولاد وارد نمی‌شود لذا نرخ گذاری سنگ‌آهن، گندله، کنسانتره و آهن‌اسفنجی را به قسمت خصوصی واگذار کرده است. این عقیده ها را می بایست خیلی مهم محاسبه کرد، برای اینکه حدس دخالت دولت در قیمت گذاری‌ها را کم میکند. از طرف دیگر خبرهای متضادی از احتمال معاملات به شکل حواله‌ای با قیمت گذاری امری (۲۰ درصد بیشتر از نرخ های سال قبل) خبررسانی شده که شوک بزرگی به این صنعت به حساب می‌رود که عواقب آن معلوم نیست. در هر صورت وضعیت روشن نیست و این روشن نبودن خبری هم ، برای صنعت و بازار فولاد هراس انگیز است.








قیمت روز میلگرد
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.279 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , اتاق تمیز , کلین روم , تبلیغات رایگان , پمپ وکیوم , خرید پمپ وکیوم , فروش پمپ وکیوم , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت