تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

site22 Offline
#1 ارسال شده : 1395/09/13 05:21:21 ب.ظ
site22

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 18

حتماً شما هم از پخت ماکارونی به روش سنتی خسته شده‌اید و به دنبال روش‌های پخت مدرن هستید. آیا اطلاع دارید با ماکارونی می‌توان بیش از ۸۰۰ غذای متفاوت طبخ کرد؟! غذاهایی که طعمی متفاوت دارند و برای اهالی خانواده به خصوص بچه ها بسیار لذت بخش خواهند بود. چندی پیش در خانومانه به شما طبخ ماکارونی با مخلوط قارچ و میگو را آموزش دادیم که مورد استقبال شما عزیزان قرار گرفت و امروز یک دستور پخت متفاوت برای شما آماده کرده‌ایم. در این نوشته ما نحوه طبخ ماکارونی با مخلوط مارچوبه را به شما توضیح خواهیم داد. مارچوبه گیاهی طبیعی و دارای مقدار زیادی ویتامین کا و فولات است. فولات موجود در مارچوبه سبب می شود تا مصرف آن در دوران بارداری از ناهنجاری های بارداری بکاهد. همچنین مارچوبه تقویت کننده قوای جنسی نیز می باشد.
اگر مایل هستید آموزش طبخ ماکارونی با مخلوط مارچوبه را یاد بگیرید و غذایی با طعم و مزه‌ای متفاوت به اهالی خانه هدیه کنید با خانومانه در ادامه‌ این مطلب همراه باشید.

مواد اولیه طبخ ماکارونی با مخلوط مارچوبه برای ۴ نفر:

مارچوبه: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۵ عدد
موسیر: ۲ حبه
کره: ۵۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک: به مقدار لازم
ماکارونی: ۷۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم


آموزش طبخ ماکارونی با مخلوط مارچوبه

روش طبخ ماکارونی با مخلوط مارچوبه:

ابتدا به روش معمول و همیشگی ماکارونی را پخته و در حین پخت ماکارونی مراحل زیر را دنبال نمایید.
کره را در یک تابه با حرارت ملایم ذوب کرده و سپس به آن روغن زیتون و فلفل اضافه کنید. پس از آن موسیرهای خیس خورده را از آب بیرون آورده و خرد نمایید. حال موسیرها را به دیگر محتویات تابه اضافه کنید و اندکی موسیر، کره و روغن زیتون را با هم تفت دهید. قارچ و مارچوبه خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید به خوبی با دیگر محتویات تابه سرخ شوند. در حین سرخ شدن قارچ‌ها تیره تر شده و آب می‌اندازد و شما باید صبر کنید تا آب کامل بخار شود اما مارچوبه بدون تغییر رنگ باقی مانده و ترد می‌شود.
حال ماکارونی را آبکشی کرده و در ظرفی دیگر به خوبی با محتویات تابه مخلوط نمایید و بگذارید برای چند دقیقه دم بکشد.
حدود یک تا دو دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی حرارت برداشته و سرو کنید پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
حال غذای شما آماده شده است و با خیال راحت می‌توان آن را سرو کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد.

آموزش آشپزی تصویری
کارهای هنری در منزل
آموزش آرایش صورت تصویری
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.589 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , اتاق تمیز , کلین روم , تبلیغات رایگان , پمپ وکیوم , خرید پمپ وکیوم , فروش پمپ وکیوم , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت