رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 140 مکان: تهران
2 تشکر دریافتی در 2 ارسال
|
اسپانیاغذاهای اسپانیایی: کشوری که مردم آن در غذاهایشان بیش از هر ادویه ای، زعفران می ریزند. حتی روغن مصرفی شان روغن زیتون است که با طعم های مختلف از جمله فلفلی در غذا استفاده می شود. برنج و نان را نیز در غذا یا همراه آن میل می کنند. درست مانند پائلا که غذایی سنتی میان مردم این کشور بوده و مخلوطی از سبزیجات مختلف، برنج، مرغ و انواع فرآورده های دریایی است . • ماریسکوس، نوعی خوراک صدف است که میتوانید سراغ خوشمزهترین نوع این غذا را در استان پونتوردا بگیرید . • کالامارس ان سوتینتا در زبان اسپانیایی ماهی مرکبی است که در مرکب خودش پخته شده باشد. • چیپیرونس الاپلانچا، کباب بچه هشت پا. • کاراکولس، حلزون در سس داغ برای مطالعه ادامه مطلب به سایت ساحل آفتاب مراجعه فرمایید.
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.084 ثانیه ایجاد شد.