تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

mehrsanat Offline
#1 ارسال شده : 1398/05/11 05:19:52 ب.ظ
mehrsanat

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 8
مکان: تهران

ساخت درب اتوماتیک و سهولت استفاده از آن موجب گسترش دامنه کاربرد آن گردیده است. امروزه انواع درب های اتوماتیک به اشکال گوناگون برای مقاصد مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. درب های اتوماتیک کشویی، لولایی، دو لنگه، گردان، سکشنال و صنعتی از انواع پرکاربرد آن بشمار می روند. سازنده درب اتوماتیک با توجه به سهولت کاربری و صرفه جویی در مصرف انرژی در قرن بیستم رواج زیادی یافت. امروزه انواع درب اتوماتیک با کاربریهای اختصاصی برای مکانهای مختلف بکار می روند. به دلیل وجود حسگرهای چشمی و یا امکان استفاده از ریموت کنترل جهت باز و بسته کردن درب امکان کنترل ورود و خروج افراد براحتی میسر است. در ادامه به بررسی تاریخچه مختصری از ساخت درب اتوماتیک می پردازیم.
تاریخچه ساخت درب اتوماتیک
درباره مختصری در تاریخچه تولید درب اتوماتیک باید گفت که سابقه ساخت درب اتومات به یونان باستان و 2000 سال قبل باز می گردد. در آن زمان برای باز و بسته کردن درب معبد و دروازه های شهر با استفاده از نیروی بخار آب و فشار حاصل از آن عمل می نمودند. بعدها در قرن بیستم میلادی اولین حرکت جدی برای ساخت درب اتوماتیک در دهه 70 میلادی در آمریکا صورت گرفت. در آن زمان برای ساختن درب اتوماتیک از تکنولوژی ساخت هیدرولیکی استفاده گردید که هزینه بالایی را به مشتری تحمیل می کرد.
در دهه های بعد بتدریج دربهای گردان، کشویی و سنسورهای حرکتی به وجود آمدند. درب اتوماتیک با تکنولوژی ساخت هیدولیکی بدلیل هزینه بالای تعمیر و نگهداری بتدریج منسوخ و انواع دربهای اتوماتیک الکترومکانیکی جایگزین آن گردید. در حال حاضر انواع دربهای اتومات برقی بدلیل مزایای آن نسبت به سایر دربها متداول است.
انواع تکنولوژی سازنده درب اتوماتیک
انواع تکنولوژی ساخت درب اتوماتیک به سه نوع درب اتوماتیک هیدرولیک، درب اتوماتیک پنوماتیک و درب اتوماتیک مکانیکی تقسیم می گردد. درب اتوماتیک هیدرولیکی بر اساس تغییرات در میزان فشار سیالات و روغن و تبدیل به آن انرژی حرکتی کار می کند. نمونه اولیه ساخت درب اتوماتیک که در یونان باستان اختراع شد از همین نوع بود.
درب اتوماتیک پنوماتیکی فشار گاز موجب تامین انرژی حرکتی لازم برای باز و بسته کردن درب می شود. تکنولوژی ساخت درب اتوماتیک مکانیکی بر اساس چرخ دنده و گیربکس خواهد بود. با توجه به رواج موتورهای برقی انواع درب های اتوماتیک الکترومکانیکی رواج زیادی یافته است. این نوع دربهای از نیروی برق جهت تامین انرژی استفاده می گردد.
تجهیزات ساخت درب اتوماتیک برقی
تجهیزات ساخت درب اتوماتیک برقی شامل موتور الکتریکی، ریموت کنترل، سنسور چشمی، چرخ دنده و گیربکس، قفل برقی و مکانیکی، تجهیزات ایمنی و … می شود. اجزای فوق بر حسب مدل درب اتوماتیک بر روی آن نصب می گردد.
یکی از اجزای اصلی درب اتوماتیک سنسور و حسگر درب است. بطور کلی سه نوع سنسور در تولید درب اتوماتیک بکار می رود. سنسور مایکرو ویو، سنسور مادون قرمز و سنسور ترکیبی از انواع حسگرهای معمول بوده که هر کدام دارای مزیت خاصی هستند. به عنوان مثال سنسور ترکیبی که ترکیبی از دو سنسور دیگر است از ایمنی بالایی برخوردار است، از اینرو در مواقع وجود اجسام در میانه درب از بسته شدن آن جلوگیری می نماید.
انواع درب اتوماتیک که از تکنولوژی الکترومکانیکی در ساخت درب اتوماتیک استفاده می شود، بدلیل مزایای بیشمار آن متداول بوده و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

افزودن به لیست علاقه مندی
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.094 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , اتاق تمیز , کلین روم , تبلیغات رایگان , پمپ وکیوم , خرید پمپ وکیوم , فروش پمپ وکیوم , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت