تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

kararegister Offline
#1 ارسال شده : 1397/01/29 04:47:47 ب.ظ
kararegister

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 84
مکان: شهرک غرب ، بلوار دریا،بین مطهری و شفق، پلاک 118، واحد 10

معاملات تجاری به دو دسته کلی معاملات تجاری اصلی و معاملات تجاری تبعی تقسیم بندی می شوند. حال از هر کدام به اختصار تعریفی بیان میکنیم.
معاملات تجاری تبعی معاملاتی هستند که در ماده ۲ قانون تجارت، به عنوان معاملات تجارتی ذکر شده اند و به لحاظ نوع و طبیعت خود، تجارتی محسوب می شوند. معاملات تجارت تبعی، معاملاتی هستند که نوع وطبیعت آنها مورد نظرنیست واعتبارتاجربودن طرفین معامله با یکی از آنها، تجارتی به شمار آمده اند( برگرفته از ثبت شرکت کارا).
معاملات تجاری اصلی، معاملاتی هستند که در ماده ۲ قانون تجارت بیان شده است. مانند بانکداری، بیمه، هواپیمایی و کشتی رانی. لیکن چون، این امور به دستور اصل ۴۴ قانون اساسی، در اختیار دولت قرار گرفته اند، لذا از اعداد معاملات تجاری موضوع ماده 2 قانون تجارت، خارج شده و اشخاص نمی توانند آنها را به اختیار شغل خود سازند. علاوه بر آن، معاملاتی که در آنها ربا باشد، حرام و باطل اند و افراد مجاز نیستند آنها را انجام دهند.

موارد زیر را می توان در دسته بندی معاملات تجارتی اصلی قرار داد: خرید یا تحصیل هر نوع مال منقول، به قصد فروش یا اجاره، اعم از اینکه تصرفاتی در آن شده یا نشده باشد.خرید تحصیل، شامل تمام راه های مشروع، که می توان مال را بدست آورد، می شود. خرید یا تحصیل مال، منقول، وقتی تجارتی محسوب می شود که به قصد فروش یا اجاره دادن آن صورت گیرد. ممکن است مال، عینا به فروش برسد یا به صورت اجاره، داده شود، یا اینکه تصرفاتی در آن صورت بگیرد.

تصدی به حمل و نقل، از راه خشکی یا آب یا هوا: حمل ونقل، یعنی جابه جایی اشخاص و کالا و لازمه انجام امور تجارتی است‌.بدین لحاظ قانون تجارت، تصدی به حمل و نقل را از معاملات تجاری شمرده است. لیکن باید توجه کرد که طبق اصل ۴۴ قانون اساسی، راه آهن و هواپیمایی و کشتی رانی، از اموری است که در اختیارات دولت قرار دارند.

هر قسم عملیات دلالی یا حق العمل کاری یا عاملی از قبیل تسهیل معاملات ملکی یا پیدا کردن خدمه یا تهیه و رساندن ملزومات و غیره: دلالی واسطه بودن برای انجام معاملات است، بدون اینکه، دلال خودش خریدار یا فروشنده باشد. قانون تجارت در تعریف دلال می گوید که دلال کسی است که در مقابل اجرت، واسطه انجام معاملاتی شده یا برای کسی که می خواهد معامله ای انجام دهد، طرف معامله پیدا می کند.

ویرایش بوسیله کاربر 1397/01/29 04:49:56 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

اطلاعات تماس
میدان ونک، تقاطع ملاصدرا و کردستان، بن بست فرشید، پلاک 8، واحد 4
[email protected]


تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.834 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , اتاق تمیز , کلین روم , تبلیغات رایگان , پمپ وکیوم , خرید پمپ وکیوم , فروش پمپ وکیوم , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت