تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

comreg Offline
#1 ارسال شده : 1396/07/20 02:05:22 ب.ظ
comreg

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 54
مکان: تهران

شرکت های تجاری به روش های فسخ شرکت تجاری، انحلال شرکت تجاری، بطلان شرکت تجاری پایان می یابند. در مقالات پیش، راجع به انحلال و فسخ شرکت تجاری، به طور کامل توضیح دادیم. در این مقاله، به بطلان شرکت تجاری می پردازیم. لطفاَ ما را تا پایان این مقاله همراهی بفرمایید.

بطلان شرکت تجاری
بطلان شرکت تجاری : در صورتی که به دلایل عدم رعایت شرایط تشکیل شرکت تجاری، شرکت باطل باشد در این صورت :
ماده 271 ل. ا. ق. ت در این باره بیان می دارد : " در صورتی که قبل از صدور حکم بطلان شرکت یا بطلان عملیات یا تصمیمات آن در مرحله بدوی موجبات بطلان مرتفع شده باشد دادگاه قرار سقوط دعوای بطلان را صادر خواهد کرد." و ماده 272 همین قانون نیز بیان می دارد : " دادگاهی که دعوای بطلان نزد آن اقامه شده است می تواند بنا به درخواست مهلتی که از شش ماه بیشتر نباشد برای رفع موجبات بطلان تعیین نماید." بنابراین :
1. در شرکت های سهامی، مفهوم بطلان با بطلان در حقوق مدنی متفاوت است، چرا که در حقوق مدنی، در صورت بطلان یک عمل حقوقی، آن عمل کان لم یکن است و نمی توان دوباره آن را نافذ و صحیح نمود. اما در شرکت سهامی در صورت بطلان شرکت، می توان با رفع موجبات بطلان، به حیات شرکت ادامه داد.
2. در مورد بقیه شرکت ها، قانونگذار حکمی بیان ننموده است که در صورت بطلان، آیا می توان با رفع موجبات بطلان، از انحلال شرکت جلوگیری نمود یا خیر ؟ با توجه به سکوت قانونگذار، می توان بیان نمود که در بقیه شرکت های تجاری در صورت بطلان شرکت، نمی توان با رفع موجبات بطلان، از انحلال شرکت جلوگیری نمود.
به طور کلی موارد بطلان شرکت عبارتند از :
1. نامشروع بودن موضوع شرکت
2. نامشروع بودن جهت شرکت
3. قید شرط خلاف مقتضای عقد شرکت
4. عدم تادیه و پرداخت کل سرمایه نقدی در شرکت های اشخاص
5. عدم تقویم و تسلیم سرمایه غیرنقدی در شرکت های اشخاص

آثار بطلان شرکت تجاری
در صورت بطلان شرکت تجاری :
1- قراردادهای صورت گرفته توسط شرکت، باطل است و اشخاص ثالث، جهت جبران خسارت ناشی از بطلان این قراردادها، فقط می توانند به شرکاء مقصری که بطلان، نتیجه عمل آن ها است، رجوع نمایند.
2- در صورتی که به واسطه بطلان شرکت، خسارتی به اشخاص ثالث وارد شود، شرکایی که بطلان نتیجه عمل آن ها است، در برابر زیاندیدگان مسئول اند.
در صورتی که به واسطه بطلان شرکت، خسارتی به شرکاء وارد شود، شرکایی که بطلان نتیجه عمل آن ها است، در برابر سایر شرکاء مسئول اند.
نکته : در شرکت های مدنی وقتی که موجبات بطلان ایجاد شود، شرکت باطل است اما در شرکت های تجاری به موجب ماده 271 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت در صورتی که قبل از صدور حکم بطلان شرکت یا عملیات یا تصمیمات آن در مرحله بعدی موجبات بطلان مرتفع گردد دادگاه قرار سقوط دعوای بطلان را صادر و شرکت باقی می ماند.
فکر برتر
بطلان شرکت تجاری به دلیل عدم رعایت شرایط تشکیل شرکت تجاری
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.137 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , اتاق تمیز , کلین روم , تبلیغات رایگان , پمپ وکیوم , خرید پمپ وکیوم , فروش پمپ وکیوم , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت